Lijst internetpagina's

Aantal gevonden foto's : 3   (van: 3)

1.Database nr.: 00000016
WieWasWie

WieWasWie wil genealogie en historisch persoonsonderzoek voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Hiervoor bieden wij één plek waar je betrouwbare bronnen kunt vinden voor historisch persoonsonderzoek én ondersteuning krijgt bij de zoektocht. De kracht van WieWasWie.nl zit vooral in het enorme aanbod van historische documenten.

2.Database nr.: 00000017
Zoekakten

DTB, Burgerlijke Stand en Bevolking in Nederland en België, die digitaal beschikbaar zijn op FamilySearch.

3.Database nr.: 00000178
Overkwartier van Gelre

Doelstelling van de vereniging is het bevorderen van zowel genealogisch als historisch onderzoek binnen de grenzen van het oude Overkwartier van Gelre. De doelstelling brengt impliciet met zich mee dat de vereniging een Duits-Nederlandse vereniging wenst te zijn.

De vereniging "Overkwartier van Gelre" definieert als speerpunten:

regionale geschiedschrijving.
digitalisering van bronnen.
samenwerking met locale heemkundeverenigingen (bijvoorbeeld organiseren van regionaal getinte genealogische contactdagen) opbouwen en overdragen van kennis (onder andere door lezingen, cursussen en excursies).
jaarboek met een historisch-genealogische inhoud.