Heemkundekring Blariacum

Wilt U lid worden ?

De Heemkundekring Blariacum omarmt de geschiedenis van de Boekend, Blerick en Hout-Blerick. Zij bevordert de belangstelling, vergroot de kennis en verkleint de afstand voor alle historisch relevante zaken van vroeger en nu, waaronder ook landschap en natuur.

De Heemkundekring organiseert, ondersteunt en stimuleert samen met de leden initiatieven die komen vanuit de leden zelf. Iedereen die geïnteresseerd is in onze streekgeschiedenis nodigen wij uit, zich bij ons aan te sluiten. Je hoeft niet actief mee te doen in een werkgroep, belangstelling volstaat.

De Heemkundekring nodigt haar leden regelmatig uit voor lezingen, studieavonden, excursies en tentoonstellingen. Je bent welkom in ons documentatielokaal, waar je terecht kunt met al je vragen of je eigen verhaal. Volg onze website http://www.heemkundekringblariacum.nl/

Het lidmaatschap bedraagt 20€ per jaar, gezinslidmaatschap 35€. Vul onderstaande gegevens in en stuur het formulier naar
penningmeester@heemkundekringblariacum.nl

Heemkundekring "blariacum" NL48 RABO 0300 3138 10
t.n.v. penningmeester Heemkundekring Blariacum Blerick.

Ik wil actief gaan meedoen in een werkgroep
Indien JA, dan s.v.p. belangstelling aankruisen voor:
(andere belangstelling zelf toevoegen)